Diskusijos
| Perkunkiemis.com - viso Perkūnkiemio svetainė :: Diskusijos :: Perkūnkiemio gyventojų diskusijos :: "RANGOS" NAMŲ KAIMYNŲ PAIEŠKA :: P53 |
|
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >> |
| Pasidalinkime savo ziniomis apie nama. Kas ka zinome. | ||
| Eiti į puslapį 1 2 3 ... 91 92 [93] | |
|
Moderatoriai: admin, Dr. Evil, gintas01, Egidijus, Žydrūnas, R1, anete, fylka
|
| Autorius | Pranešimas | ||
| ram_edi |
| ||
| | Nezinau kodel bet tos firmos kurios gamina langus atkalbineja tas konstrukcijas kur susilanksto langai kaip garmoske.Atseit jie ner tokie patvarus. Sutinku kad tai grazu , bet jei jie ner patvarus tai kokia prasme?O kitas dalikas ju kaina didesne.O visi nori kuo pigiau kad butu. nadin rašė ... kaip sako, tai skonio reikalas, bet man tos aliuminio konstrukcijos atrodo tragiskai ir prie balkono isvaizdos netinka. aisku visada geriau sumoketi maziau nei daugiau:] bet jeigu atsiras norinciu stiklinti balkona beremiu stiklu (vis tas minimas merko statybos pvz), as mielai prie ju prisijungsiu :] [ Redaguota 2010-06-21, 18:50 ] | ||
| Į viršų | | ||
| vaida_mantas |
| ||
| Perkunkiemio g. 53 | Kam iš kaimynų užtenka proto 21:30 val pradėti grežimo darbus...jokio supratimo? Negi teks pyktis... | ||
| Į viršų | | ||
| japis |
| ||
| piktos bites gardu medu nesa | vaida_mantas rašė ... Kam iš kaimynų užtenka proto 21:30 val pradėti grežimo darbus...jokio supratimo? Negi teks pyktis... nieko negirdejau... aš | ||
| Į viršų | | ||
| lavuke |
| ||
| Tai ptaip as ir girdžiu gana dažnai, čia du man atrodo tokie gudručiai yra. L&M | |||
| Į viršų | | ||
| japis |
| ||
| piktos bites gardu medu nesa | Ar buvo pakabinta veliava ant namo gedulo metu? as nepastebejau... aš | ||
| Į viršų | | ||
| lavuke |
| ||
| As irgi nepastebejau... L&M | |||
| Į viršų | | ||
| dzejus |
| ||
| dzejus | gali būti, kad statytojas neįrengė vėliavų laikiklių. Girulių gatvėje mes susimokėjom kai administarorisu pagaliau juos įrengė nors tai turėjo padaryti dar statytojas skype: adrima123 | ||
| Į viršų | | ||
| lavuke |
| ||
| laikiklis yra nes jau buvo iskelta , ir veliava isigijome, paprasciausiai pamirso iskelti L&M | |||
| Į viršų | | ||
| japis |
| ||
| piktos bites gardu medu nesa | aurelijos atsakymas: "veliava privaloma iskabinti tik ant valstybiniu pastatu, o individualus pastatai ir daugiabuciai iskabina pagal pageidavima. Is tikruju taip ir yra, taigi pazeidimo nepadareme. Liepos 6 d. iskabinti privaloma visiems, taigi veliava bus ir ant Jusu namo." aš | ||
| Į viršų | | ||
| lavuke |
| ||
Kazkodel linksmajam kvartale ant namo tai maciau veliava L&M | |||
| Į viršų | | ||
| Eiti į puslapį 1 2 3 ... 91 92 [93] | |